DURVUTTIS bestaat dit jaar 60 jaar en dat is
(was) een reden voor een feestje!

Ons jubileumstuk is de tragikomedie BLINDE LIEFDE, geschreven en geregisseerd door Antoon Hol.
We hebben een grote groep enthousiaste spelers, enkele oud spelers, er worden liedjes gezongen onder begeleiding van een band en de rollen zijn inmiddels ook al verdeeld.
Wij hebben er zin in.
Of beter gezegd: Wij hadden er zin in, want het Corona virus heeft roet in het eten gegooid.

Tot nu toe zijn evenementen met publiek tot 1 september afgelast. Wat het na deze tijd zal worden is nog maar de vraag. Ook samenkomsten zijn voorlopig verboden en dat houdt in, dat wij als groep niet de mogelijkheid hebben om te repeteren.

Wij willen als Toneelvereniging een goed stuk op de planken brengen.
We willen gaan knallen!
We willen geschiedenis schrijven!
Maar daar hebben we tijd voor nodig…..veel tijd. En die wordt op deze manier steeds korter. Daarom hebben wij als Toneelvereniging besloten om dit jaar NIET te spelen.

Wij vieren ons jubileum in 2021. Het jaar waarin wij 61! jaar bestaan.
Ook een reden voor een feestje toch?

De data die wij hiervoor vastgelegd hebben zijn als volgt:
29-30-31 Oktober en 5-6-7 november.
Deze voorstellingen worden zoals gewoonlijk gespeeld bij Jan Bouman / Zaal ’t Centrum.

Tot zover nieuws vanuit de Toneelvereniging.
Pas goed op jezelf en je naasten, houdt veilig 1,5 meter afstand en dan hopen we u snel weer te zien.


Eind oktober, begin november stond Durvuttis vier avonden op de planken met het stuk ’t Is weer Bingo op de camping. Ruim vierhonderd bezoekers mochten we verwelkomen en we zijn erg dankbaar voor alle geweldige reacties.

We hadden bovendien twee jubilarissen die we in het zonnetje konden zetten. Gefeliciteerd Tiona Verhoeff en Erik Peters!


Durvuttis speelt in 2019 het stuk ‘T Is Bingo Op de Camping van Evelien Evers. We staan dit jaar vier keer voor u op de planken bij Zaal ’t Centrum, namelijk op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober en op vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Aanvang is om 20:00 uur.

Vakantie op de camping doe je voor de gezelligheid. Maar dat geldt niet voor ras-pessimist Jos. Die weet het leukste feestje nog te bederven met zijn chagrijn. Nou heeft hij ook wel wat te klagen. Over de buren bijvoorbeeld: wie neemt er nou een cavia mee op vakantie. Of over het onverwachte bezoek dat zijn stacaravan op stelten gaat zetten…

Verwikkelingen, vreemde relaties, scherp gebrachte hilarische teksten en doldwaze scenes is wat u inmiddels van Durvuttis gewend bent. En met deze klucht van Evelien Evers zullen we u dit jaar zeker weer niet teleur stellen. De kaartverloop gaat altijd snel. Dus wees er op tijd bij voor een avondje onvervalst lachen!


Older Posts »