Durvuttis speelt in 2019 het stuk ‘T Is Bingo Op de Camping van Evelien Evers. We staan dit jaar vier keer voor u op de planken bij Zaal ’t Centrum, namelijk op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober en op vrijdag 1 en zaterdag 2 november.

Vakantie op de camping doe je voor de gezelligheid. Maar dat geldt niet voor ras-pessimist Jos. Die weet het leukste feestje nog te bederven met zijn chagrijn. Nou heeft hij ook wel wat te klagen. Over de buren bijvoorbeeld: wie neemt er nou een cavia mee op vakantie. Of over het onverwachte bezoek dat zijn stacaravan op stelten gaat zetten…

Verwikkelingen, vreemde relaties, scherp gebrachte hilarische teksten en doldwaze scenes is wat u inmiddels van Durvuttis gewend bent. En met deze klucht van Evelien Evers zullen we u dit jaar zeker weer niet teleur stellen. De kaartverloop gaat altijd snel. Dus wees er op tijd bij voor een avondje onvervalst lachen!


Het laatste weekend van oktober en het eerste weekend van november speelden we ‘De Bittere Pil’. Daarmee hebben we voor vier uitverkochte zalen mogen spelen. Het was weer een zeer geslaagd toneeljaar. In 2019 brengen we uiteraard een nieuw stuk ten tonele, maar bovendien helpen we bij het honderdjarig jubileum van Muziekvereniging St. Barbara in april. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten voor meer details.

De cast van De Bittere Pil

De cast van De Bittere Pil


Durvuttis speelt in 2018 maar liefst vier voorstellingen. Kijk voor alle praktische informatie hier. Het stuk, geschreven door onze eigen Maas en Waalse Antoon Hol speelt zich af in een dokterspraktijk. De huisarts vindt zijn patiĆ«nten eigenlijk maar vervelende, zeurende afleidingen. Nou moet gezegd dat de praktijkbezoekers ook wel met vreemde kuren om de raad van de dokter komen vragen. De arts moet noodgedwongen de patiĆ«nten in de keuken ontvangen, want de verbouwing van de nieuwe praktijk ligt voorlopig stil. Geldproblemen…. Wellicht dat de slijmerige apotheker Bruis hier bij kan helpen. Of valt er nog een voordeeltje te verwachten van een Australisch familielid die ineens op de stoep staat?


Older Posts »