Een blijspel van Hans van Wijngaarden.

In het huishouden van tandarts Alex Vogelsang (Jaap van Staveren) is het geen moment rustig. De Rotterdamse huishoudster Greet (Sandra de Weerd-Haas) heeft een oogje op de stuntelige tuinman Evert (Erik Peters). Alex’ zoon Karel (Pascal Thijssen) komt terug van een reis naar het Midden-Oosten. Het vermoeden is dat hij vooral zijn snobbistische verloofde Linda (Els van Aanholt) wilde ontlopen. Het gaat dan ook niet zo goed met hun relatie. Ook al probeert zijn bemoeizuchtige tante Jenny (de zus van tandarts Alex) koste wat kost de relatie te redden. Iets te maken met de rijke familie van de verloofde? Tante Jenny wordt hilarisch geportretteerd door Corrie van Wijk.

Onze tandarts heeft ook nog een tiener dochter Elly die neergezet wordt door onze debutante Roos Peters. Deze Elly is boos op haar vader omdat ze haar vrijer niet mag zien, een zekere Bert die door Siem Simonis gespeeld wordt.

Alsof dit nog niet genoeg voer voor verwikkelingen is, komt er opeens een bijzondere verrassing zich melden. Een beeldschone dame uit het Midden-Oosten, zo weggelopen uit de sprookjes van 1001 nacht, komt de boel nog verder opschudden. Deze intrigerende rol is wel toevertrouwd aan onze Brigit Rademakers.

Ook dit jaar is de regie weer in handen van Wilma Peters

Het gaat een zeer vermakelijk toneelstuk worden, met een bijzondere verrassing aan het einde. Mogen wij u ook weer in het publiek begroeten op 3, 4 of 5 november?