Durvuttis speelt in 2019 het stuk ‘T Is Bingo Op de Camping van Evelien Evers. We staan dit jaar vier keer voor u op de planken bij Zaal ’t Centrum, namelijk op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober en op vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Aanvang is om 20:00 uur.

Vakantie op de camping doe je voor de gezelligheid. Maar dat geldt niet voor ras-pessimist Jos. Die weet het leukste feestje nog te bederven met zijn chagrijn. Nou heeft hij ook wel wat te klagen. Over de buren bijvoorbeeld: wie neemt er nou een cavia mee op vakantie. Of over het onverwachte bezoek dat zijn stacaravan op stelten gaat zetten…

Verwikkelingen, vreemde relaties, scherp gebrachte hilarische teksten en doldwaze scenes is wat u inmiddels van Durvuttis gewend bent. En met deze klucht van Evelien Evers zullen we u dit jaar zeker weer niet teleur stellen. De kaartverloop gaat altijd snel. Dus wees er op tijd bij voor een avondje onvervalst lachen!